New in from Stockholm

IMG_8345 IMG_8347 IMG_8349 IMG_8352 IMG_8354 IMG_8357 IMG_8359 IMG_8363 IMG_8370Allt förutom den stickade koftan (som jag köpte på röda korset) har jag köpt på Beyond Retro.

För er som inte visste det så var jag i Stockholm för ungefär två veckor sedan med min mamma. Anledningen till denna minisemester var för att jag ville bort ifrån Norrland ett tag och då var min mamma snäll nog att följa med. Vi gick typ runt hela Stockholm för att handla i alla Beyond Retro butiker. Vi var och hängde i Gamla stan (bilder på det kommer snart) och en kväll så var vi och såg på bio.

Jag hoppas verkligen att jag börjar att uppdatera denna nedrans blogg oftare nu! Men jag kan inte riktig lova något med tanke på att internet hemma strular lite.

Ha det bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *