OMG HÅKAN HELLSTRÖM

IMG_2263

Jag och Maja bestämde oss för att komma dit tidigt för att få en så bra plats som möjligt och som ni ser på bilden så stod vi längst fram! Vi kom in på området där alla artister skulle sjung vid 16.20 tiden kanske och där satt vi i ca två timmar innan den första artisten kom ut på scen. Det var tre artister som sjöng innan det var Håkans tur.

1. Sean Bannan – kl:18.00

2. Yohio – kl: 19.15

3. Amanda Jenssen – kl: 20.30

4. Håkan Hellström – kl: 22.20

Amanda var sjukt bra och jag älskar hennes stil och musik men Håkan var ju så klart höjdpunkten i mitt liv!!!

IMG_2292

Vi träffade sjukt fina människor där också! Vi satt och pratade lite och skrattade för fullt!

YouTube Preview Image

När Håkan kom ut på scenen så började alla att skrika och ha sig! Det var så himla fint och jag var helt mållös!

YouTube Preview Image

I hans tredje låt så ställde han sig framför mig (och de som stod bredvid mig såklart hehe) men iaf så pekade han på mig och så tog han min hand!!! Om ni tittar på det här videoklippet så ser ni när våra händer möts!!! Jag blev helt till mig och när man inte trodde att det kunde bli bättre kastade han en ros till mig i slutet av konserten!!

IMG_2432 IMG_2435

Jag, Maja och de andra som vi stod med ville verkligen träffa Håkan efter konserten så vi sprang allt vad vi kunde ut och bakom byggnaden. Där mötte vi några människor som jag trodde var vakter först med det visade sig vara Håkan och hans band!!! OH MY GOD!!!! Vi frågade om vi fick krama honom och ta bilder och han sa ja! Han frågade vart vi kom ifrån och sa att det var kul att vi kom hit och såg hans konsert! Han sa även att min sjömansskjorta var fin! Han är den finaste och vackraste människan i hela universum! Så galet vilken magisk kväll det där var!!

IMG_2438Här är en bild på alla oss efter vårt möte med den vackraste HÅKAN HELLSTRÖM!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *