02.52

tumblr_mnvicjcSLL1rqt4uko1_500

Jag vet att det var ett bra tag sedan jag faktiskt tog mig tiden att skriva en text här på bloggen och jag vet att jag sagt att jag ska förbättra mig hela tiden, men helt ärligt så vet jag inte vad jag gör! Jag vet inte vad jag gör med denna blogg eller mitt eget liv. Jag är fullt medveten om att jag bara är 17 år och att jag har ”hela livet framför mig” och att jag egentligen inte borde tänka på sådant här nu. Men hur lätt är det egentligen att kunna slappna av när denna röst jag har i mitt huvud aldrig håller käften! Jag tänker inte skriva något av det jag hör ordagrant för det skulle jag bara ångra imorgon bitti. Jag blir bara så himla frustrerad på mig själv att jag aldrig kan växa upp någon gång!

En sak som jag tänker vara stolt över är att jag faktiskt börjat att träffa nya människor och skaffa mig fler vänner! Förut så var det väldigt svårt för mig att vara social med människor jag inte kände men nu känner jag att det problemet har sakta men säkert börjat att försvinna!

Men det jag nu inte förstår är att hur kan jag då fortfarande känna mig så ensam och felplacerad när nyss träffat fina människor? Det är sådana här tankar som gör att nätterna blir allt för långa och fyllda med tankar och ångest. Jag har seriöst inte haft en bra nattsömn på mer än en månad och jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Jag ber om ursäkt för detta inlägg, jag kände bara att jag ville få av mig lite av denna ångest jag har.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “02.52

  1. du är inte ensam, jag har det nästan precis såhär. jag är så rädd att jag kommer ”gå miste om livet” och inte göra allt jag vill. men vi är ju bara tonåringar! vi ska inte tänka såhär, vi är inte ens klara med skolan än. om du vill kan du höra av dig någonstans, på mail eller typ kik (tolftejuli heter jag där) om du vill snacka med nån som känner likadant eller bara vill prata av dig lite. ha det bra, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *