Lika som bär

Jag fick en kommentar av någon som ville veta vilken linje jag går och på vilken skola m.m Eftersom det snart är dags för alla som går i nian nu att börja gymnasiet så tänkte jag göra ett lite inlägg om just min linje och skola.

Just nu så går jag linjen Estet: Bild & Form på en skola som heter Nolaskolan i Örnsköldsvik. Jag tycker att det är en mycket roligt linje men jag har haft väldigt många ångestanfall angående just mitt val av linje. För när man sitter där i bildsalen och ritar så börjar man att tänka på alla de andra elever som håller på med ”nödvändiga” saker. Nu kanske det bara är jag som tänker så men iaf så är detta anledningen till att jag var så himla nedstämd i vintras. Men nu är allt bättre för jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Jag vill jobba med kläder (eller något inom det området i alla fall) och till sommaren så är planen att jag ska byta inriktning till textil! Som tur är så behöver jag inte gå om ettan!! Anledning till att jag vill byta till textil är på grund av min framtid, eftersom jag nu vill jobba med kläder och sånt. Och bara så att alla vet det så är Estetprogrammen BÄST!! 🙂

Skolan jag går på (Nolaskolan) är FUL och ser precis ut som fängelset Alcatraz!!!

collavge

Själva skolan är okej men jag trivs inte riktigt där!

Hoppas att detta var till någon nytta, ha det bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *