Gårdagens solnedgång

IMG_7925 IMG_7915

YouTube Preview Image

Igår var jag som sagt ute och cyklade med en kompis. Vi cyklade runt till lite olika ställen och innan hon skulle cykla hem så satte vi oss på en äng, lyssnade på musik och bara pratade. Det var hur fint som helst!

Idag på skolan så fick jag och min klass lov att springa en runda på 2 km för tjejer och 3 km för killar. Och med tanke på att jag är ensam kille i min klass så tycker jag att det var lite orättvist!! Efter den plågan så gjorde jag inte så mycket mer förutom att skriva en historia uppsats. Nu sitter jag på mitt rum och gör lite läxa och ska om en liten stund sätta igång en film. Ha det bra!

Detta är filmen jag ska se.

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *