Klagomål

IMG_20jj22

Ibland så blir jag så himla frustrerad över såna där små saker som man egentligen inte ska bry sig om. Som till exempel när jag ska skriva något på datorn jag jag råkar trycka ner två tangenter samtidigt. I såna stunder så vill jag bara slå på tangentbordet (gadskfljhfölwaEHKGAFRHG<AOFPBNIAbnö>s) och skrika. Men det är fler saker som händer innan jag tappar förståndet helt och hållet. Socken korvar sig runt foten, stolen vrider på sig och är allmänt störd, det är lock för mitt ena öra, min nacke gör ont, läxa som bör göras, socken korvar sig igen, hundarna skäller, datorn laggar, det är mörkt ute, jag behöver kissa, klädångest inför morgondagen, jag vill sova, socken korvar på sig.

Aja, nu får jag ta och sluta klaga! Här får ni en härlig låt att lyssna på

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Klagomål

    • Ne men hej på dig!
      Jag det var ett tag sedan 😉 Jo, jag mår bra. Fast i nuläget så är jag lite förkyld men annars så rullar det på. Själv då?
      Tack så jättemycket!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *